Het is overweldigend: 227 aanmeldingen voor het symposium “Sterven doe je niet alleen. Kinderpalliatieve zorg in de keten.” De registratie moest begin vorige week voortijd worden gesloten, omdat we anders niet meer in het Scheltema Complex passen. En inmiddels staat er ook al een heel rijtje namen op de reservelijst.

De symposium redactie (gevormd door leden van de Kinder Comfort Teams Sophia en Willem Alexander en het Netwerk Palliatieve Zorg Rotterdam & omstreken) is in de zomer van 2016 begonnen met de voorbereidingen voor het symposium. Aanvankelijk in maandelijks overleg, maar de laatste weken spreken we elkaar iedere maandag, en vinden we elkaar tussendoor in de mail. Het gaat nu echt dichtbij komen, en we zetten de laatste punten op de i: sprekers worden aangespoord om hun presentaties op tijd in te leveren, evaluatieformulieren worden voorbereid, indelingen voor de workshops zijn gemaakt, badges moeten geprint en congrestasjes gevuld…Een ding is zeker: we hebben er zin in!

Het Scheltema Complex is gemakkelijk te bereiken vanaf het Station Leiden Centraal (ong. 10 minuten lopen). Kom je met eigen vervoer, dan kun je parkeren in de parkeergarage Dirk, Langegracht 3, 2312 NV te Leiden; deze is op ongeveer 5 minuten lopen vanaf het Scheltema Complex.

Blog: update van de symposium redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *